Oldal kiválasztása
Főoldal/Aktualitások/Hír/Újabb versenyen bizonyíthat a Seiko Club alkalmazás!

A Seiko Club alkalmazás egyedülálló a hazai fejlesztésű mobil appok között. Hasznos funkciói, megnyerő, modern megjelenése és könnyű kezelhetősége már számos felhasználót meggyőzött, akik örömmel olvassák mobiltelefonjaikon az app segítségével a Seiko Magazint, rendszeresen mérik óráik pontosságát, vagy hétről hétre részt vesznek nyereményjátékainkban.

Büszkén mondhatjuk, hogy a Seiko Club egyre nagyobb figyelmet kap szakmai berkekben is. Az RGB Kreatív Design Awards díjkiosztónak – ahol az app a hármas döntőben várja a végeredményt – még ki sem derült az eredménye, alkalmazásunk máris újabb megmérettetés előtt áll. Ezúttal az ország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatán, ’Az év honlapja’ versenyen bizonyíthat.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg ‘Az Év Honlapja’ versenyt. A jubileumi megmérettetés zsűrije a legfrissebb, 2021-es fejlesztésű honlapokat díjazza, idén olyan új kategóriákkal kiegészülve, mint a Hungarikum márkák weboldalai és a legjobb digitális és technológiai megoldások.

A Seiko Club ezúttal ’Az év applikációja’ kategóriában várja a zsűri értékelését. A közönségszavazás már elkezdődött, a fenti képre vagy ide kattintva Te is kifejezheted támogatásodat, és leadhatod voksodat a Seiko Club appra. Ha még nem töltötted le, tedd meg most ide kattintva!

+
Összehasonlítás